Pol Schrijft Terrasgesprekken

Pol vermoedt dat u al bijna afgehaakt was. De tientallen boze mailtjes die ik kreeg, maakten dat nog eens duidelijk. Maar geen paniek! Pol stopt niet. In tegendeel zelfs. Er wordt druk geschreven. Alleen even niet op deze site. De komende weken verblijf ik op tientallen terrassen. Waarom? Leest u hieronder alvast de tekst die zeer binnenkort ook op deze prachtige site te lezen zal zijn.


TERRASGESPREKKEN = onderdeel van de MEDIA EDITION

idee: Mijke Pol

Opgeschreven gesprekken. Simon Carmiggelt was er een meester in en Martin Bril vulde er dagelijks de Volkskrant mee. Beschrijvingen van gewone mensen en hun beslommeringen. Opgetekend in columns of korte verhalen die de lezer intrigeren, amuseren of zelfs emotioneren. Tijdens SOLOS 2010 zullen de gesprekken die gevoerd worden op de Bossche terrassen te lezen zijn in een unieke verhalenbundel. Of het allemaal echt gebeurd is? Carmiggelt gaf daar jaren geleden al het enige passende antwoord op.  Hij loog de waarheid.

En zo is het.

Datum: 24 september t/m 3 oktober 2010
Locatie: op verschillende terrassen in Den Bosch zal de bundel te lezen zijn

Advertenties

  1. Wat een leuk idee! En het lijkt me trouwens ook geen straf om te doen: terrasjes pakken en lekker gesprekken afluisteren. 😉 Succes en ik kijk uit naar de eerste column. x ps. Staat een spelfout in: kortE verhalen.

  2. Peter de Vries

    Leuk idee joh! Ben benieuwd naar de verhalen! Je kan de terrasgespreken ook bundelen met treingesprekken! Daar zit iedereen toch alleen maar uit zijn neus te pulken of onnodig te bellen over wat ze willen gaan eten die avond. Kunnen ze beter jou hun levensverhalen vertellen!
    Plus, leuke site en een uitstekend vermaak voor mijn nachtdiensten 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: